Mätteknik – Varje millimeter räknas

Varje år genomför vi över 500 mätuppdrag i bygg- och anläggningsbranschen. Våra uppdragsgivare är både globala och lokala företag. Vissa projekt är årslånga, andra går snabbt att genomföra. Alla utförs med stor noggrannhet, den senaste tekniska utrustningen och på utsatt tid. Våra mättekniker har en bred kompetens och lång erfarenhet. De sätter sig snabbt in i projektet och blir en del av arbetslaget. Snabbt, effektivt och flexibelt.

Mätteknik och totalentreprenad

Vi kan dessutom åta oss jobb på totalentreprenad där vi erbjuder en helhetslösning kring mättekniken. Vi tar hand om hela den mättekniska processen, utrustar grävmaskinerna med GPS:er och mjukvara som modellfiler samt tar hand om mängdberäkningen. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig och ditt projekt.

Senaste mätutrustningen och hög kompetens

Våra mättekniker är på plats med sin höga kompetens och ser till att varje millimeter blir rätt uträknad – i tid och på rätt ställe. Vi arbetar med den senaste tekniken inom mätteknik. Vi gör effektiva mätningar, har tydliga kvalitetskontroller/rutiner och vi utför arbetet smidigt och är lyhörda för dina önskemål.

Problemlösare

Vårt mål på Teodoliten är att göra det enkelt för kunden. Våra kunniga och självgående mättekniker sätter sig snabbt in i projektet. Med Teodoliten i ditt lag kan du räkna med ett problem mindre i byggprocessen. Gör det enkelt för dig – anlita Teodoliten för utmärkt mätresultat.