PLATINAN – SAMLINGSPLATS FÖR SPÄNNANDE MÖTEN

Vasakronan bygger i Lilla Bomen, Göteborg en spännande kontorsfastighet som ska förena staden med älven. Lilla Bomen är en annorlunda plats, Drömmarnas kaj har inspirerat Göteborgare i årtionde till ett liv till sjöss och den gamla snusfabriken med sitt karaktäristiska utseende har satt sitt prägel i området.

Nu byggs ett mycket modernt och annorlunda hus där bland annat Scandic och en co-working plats ska samsas. Vasakronan bygger i Lilla Bomen, Göteborg en spännande kontorsfastighet som ska förena staden med älven. Lilla Bomen är en annorlunda plats, Drömmarnas kaj har inspirerat Göteborgare i årtionde till ett liv till sjöss och den gamla snusfabriken med sitt karaktäristiska utseende har satt sitt prägel i området. Nu byggs ett mycket modernt och annorlunda hus där bland annat Scandic och en co-working plats ska samsas. Teodoliten ansvarar för mätningen under byggtiden.

– Vi ser till att allting hamnar rätt med god känsla för service och på ett ansvarsfullt sätt, säger Joakim Hixén, VD på Teodoliten.

Platinan blir en samlingsplats med 60 000 kvadratmeter kontor, co-working, restaurang och ett helt nytt hotell signerat Scandic. Hösten 2021 beräknas byggnaden vara klar.