PLATINAN – SAMLINGSPLATS FÖR SPÄNNANDE MÖTEN

Vasakronan bygger i Lilla Bomen, Göteborg en spännande kontorsfastighet som ska förena staden med älven. Lilla Bomen är en annorlunda plats, Drömmarnas kaj har inspirerat Göteborgare i årtionde till ett liv till sjöss och den gamla snusfabriken med sitt karaktäristiska utseende har satt sitt prägel i området.

Nu byggs ett mycket modernt och annorlunda hus där bland annat Scandic och en co-working plats ska samsas. Vasakronan bygger i Lilla Bomen, Göteborg en spännande kontorsfastighet som ska förena staden med älven. Lilla Bomen är en annorlunda plats, Drömmarnas kaj har inspirerat Göteborgare i årtionde till ett liv till sjöss och den gamla snusfabriken med sitt karaktäristiska utseende har satt sitt prägel i området. Nu byggs ett mycket modernt och annorlunda hus där bland annat Scandic och en co-working plats ska samsas. Teodoliten ansvarar för mätningen under byggtiden.

Platinan blir en samlingsplats med 60 000 kvadratmeter kontor, co-working, restaurang och ett helt nytt hotell signerat Scandic. Hösten 2021 beräknas byggnaden vara klar.