Teodoliten möter växande efterfrågan

Mättekniker sökes

Välkommen till att bli en del av vårt lag. Vi är nu cirka 90 mättekniker runt om i Sverige. Vi är i ständigt behov att förstärka med ytterligare mättekniker till samtliga regioner för att möta den växande efterfrågan för våra tjänster inom mätteknik, byggledning och kontrollansvar. Känner du att du vill bli en del av vårt professionella lag, skicka gärna in din spontanansökan till jobb@teodoliten.se

Du är….

som mättekniker noggrann, brinner för att ta dig an nya utmaningar och kan jobba såväl självständigt som i lag. Vi tror att du har teknisk bakgrund och har ett kund- och serviceinriktat synsätt och du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Hos oss….

blir du kontinuerligt utbildad inom något av våra områden: mätteknik, byggledning eller kontrollansvar. Från grundläggande utbildningar till verklig spetskompetens. Du är hos oss en viktig lagspelare, därför sätter vi trivsel och trygghet högt upp på agendan. Som utsättare hos oss har du de resurser du behöver för att göra ditt jobb på bästa sätt. Vi utför alla typer av mättekniska uppdrag och använder oss av den modernaste tekniken.