Teodoliten möter växande efterfrågan

Mättekniker sökes

Välkommen till att bli en del av vårt lag. Vi är nu cirka 90 mättekniker runt om i Sverige. Vi är i ständigt behov att förstärka med ytterligare mättekniker till samtliga regioner för att möta den växande efterfrågan för våra tjänster inom mätteknik, byggledning och kontrollansvar. Känner du att du vill bli en del av vårt professionella lag, skicka gärna in din spontanansökan till jobb@teodoliten.se

Du är….

som mättekniker noggrann, brinner för att ta dig an nya utmaningar och kan jobba såväl självständigt som i lag. Vi tror att du har teknisk bakgrund och har ett kund- och serviceinriktat synsätt och du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Hos oss….

blir du kontinuerligt utbildad inom något av våra områden: mätteknik, byggledning eller kontrollansvar. Från grundläggande utbildningar till verklig spetskompetens. Du är hos oss en viktig lagspelare, därför sätter vi trivsel och trygghet högt upp på agendan. Som utsättare hos oss har du de resurser du behöver för att göra ditt jobb på bästa sätt. Vi utför alla typer av mättekniska uppdrag och använder oss av den modernaste tekniken.

 

 


 

Så här är det att jobba hos oss

– Jag har jobbat som mättekniker i 10 år på tre olika företag och Teodoliten är där jag har trivts bäst. En viktig del är att det är rätt personer som har chefsroller. De är alltid trevliga, lätta att prata med och har stor kompetens, berättar Oscar.

– Vår chef i Göteborg, Tomas, har tät kontakt med oss hela tiden och vet hur alla har det. Vi har dessutom regelbundna möten och uppföljningar så jag kan känna mig trygg i mitt arbete och de resultat jag får.

– Förutom att få de utbildningar och kurser som behövs vid olika projekt så finns det en stor kompetens i företaget, det mesta kan lösas med ett samtal till en kollega, säger Oscar.

Oscar Joläng – Mättekniker, Göteborg


– Det bästa med att jobba på Teodoliten är att det är så fritt, man får mycket eget ansvar. Det är också väldigt högt i tak och du behöver aldrig vara rädd för att ta emot frågor med cheferna, säger Linnéa.

– Det märks att företagsledning är till för oss som jobbar här, de bryr sig om varje anställd och det känns mer som en familj än som ett stort företag.

– Det är också skönt att vi alltid har tillgång till all utrustning vi behöver för att kunna göra vårt jobb, menar Linnéa.

Linnéa Lepistö – Mättekniker, Stockholm


– Jag har ganska lång erfarenhet som mättekniker så jag fick eget ansvar direkt när jag började på Teodoliten. Det tycker jag är skönt, frihet under ansvar. Samtidigt har jag fått allt stöd jag behövt både från kollegor och chefer, säger Petrus.

– Det är en spännande arbetsplats där jag får vara med om många olika projekt, husbygge, avvägningar, laserscanningar, med mera. Det är ju variationen man är ute efter, komma ut på fält och göra olika mätningar. Jag trivs väldigt bra på Teodoliten, menar Petrus.

Petrus Hägne – Mättekniker, Malmö