Är du en social och glad mätningstekniker som söker nya utmaningar? Kan du tänka dig att arbeta på ett fast projekt i några år med mättekniskt arbete? Då kan det här vara tjänsten för dig!

 

Vi söker en mätningstekniker för anställning hos Teodoliten i projektet Nya Sjukhuset i Malmö. Du har relevant utbildning inom området eller förvärvat dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet mättekniskt arbete. Ett krav hos oss är att du har B-körkort.

 

Arbetet innebär….

vanligt förekommande arbetsuppgifter bland annat produktionsmätning, kundkontakter, kontrollmätningar och maskinstyrning. Som mätningstekniker hos oss har du möjlighet att välja den utrustning du är bekväm med.

Du är….

som mättekniker noggrann, brinner för att ta dig an nya utmaningar och kan jobba såväl självständigt som i lag. Vi tror att du har teknisk bakgrund och har ett kund- och serviceinriktat synsätt och du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Hos oss….

är du en viktig lagspelare, därför sätter vi trivsel och trygghet högt upp på agendan. Som mätningstekniker hos oss har du de resurser du behöver för att göra ditt jobb på bästa sätt. Vi utför alla typer av mättekniska uppdrag och använder oss av den modernaste tekniken.

Kontakt och sök tjänsten….

vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till någon av våra regionchefer i Malmö som gärna svarar på era frågor.
Martin Holmström, tfn 0730-69 80 12
Jonas Nordin, tfn 0730-69 80 01

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 18 november 2018. Skicka din ansökan till jobb@teodoliten.se